کاشت یا پیوند مو یک روش جراحی است که شامل استخراج فولیکولهای مو از ناحیه اهداکننده (معمولاً پشت یا کنارههای سر) و پیوند آنها به مناطقی است که دچار ریزش یا نازک شدن مو شدهاند. فولیکولهای موی کاشتهشده به رشد طبیعی خود ادامه میدهند و در نتیجه یک خط رویش مو ترمیم شده و تراکم مو افزایش مییابد.
پیوند مو معمولاً برای درمان طاسی با الگوی مردانه، طاسی الگوی زنانه، کاهش خطوط مو و نازک شدن مو در مردان و زنان استفاده می شود. همچنین می توان از آن برای ترمیم مو در نواحی آسیب دیده از تروما یا اسکار استفاده کرد.
برای آگاهی بیشتر از کاشت مو بهتر است با مزایا و عوارض آن نیز آشنا شوید.
این روش طیف وسیعی از فواید را ارائه می دهد، از جمله:
· داشتن خط موی طبیعی
· افزایش اعتماد به نفس
· بهبود ظاهر
· توانایی حالت دادن
· اصلاح موهای کاشته شده مانند موهای طبیعی
در حالی که کاشت مو به طور کلی ایمن در نظر گرفته می شود، اما باز هم احتمال بروز عوارض بالقوه ای مانند عفونت، خونریزی، جای زخم، ریزش شوک (ریزش موقت موهای کاشته شده) و ظاهر غیر طبیعی در صورت عدم انجام توسط جراح ماهر وجود دارد.
بعد از کاشت مو رعایت موارد زیر ضروری است:
پس از انجام این عمل، جراح دستورالعملهای خاص بعد از عمل را به شما ارائه میدهد که ممکن است شامل مصرف داروهای تجویز شده برای جلوگیری از عفونت، کاهش تورم و بهبود باشد؛ این دستورالعمل ها باید به دقت رعایت شوند.
در طول دوره نقاهت اولیه بعد از کاشت مو، رعایت اقدامات ملایم و مراقبت از مو ضروری است. این اقدامات شامل شستن موها طبق دستورالعمل، اجتناب از مالش یا خراش بیش از حد پوست سر و اجتناب از مصرف محصولاتی برای موی زبر است.
پیوند مو یک فرآیند تدریجی است و زمان می برد تا فولیکول های موی کاشته شده با محیط جدید سازگار شوند و شروع به رشد کنند، ممکن است چندین ماه طول بکشد تا نتایج کامل قابل مشاهده باشد.
منبع: zibaieclub.ir