ادامه مقاله را بخوانید تا با 5 تا از فواید و مزایای بریج دندان آشنا شوید.
از این پل ها معمولا برای پر کردن جای خالی دندان های جلو استفاده میشوند. کسانی که سال ها است یک یا چند دندان جلویی خود را از دست داده اند خوب میدانند که اگر این دندان ها افتاده باشند زیبایی لبخند به شدت کاهش میابد و اعتماد به نفس را نیز میکاهد. خوشبختانه با کمک مزایای بریج دندان قادر خواهید بود که دوباره مثل سابق زیبایی لبخندتان را بازیابید.
پل دندانپزشکی جایگزین بسیار خوبی برای دندان است که به شما امکان می دهد مصرف غذاهای مورد علاقه خود را ادامه دهید. بعد از نصب پل، شما قادر خواهید بود از مزایای بریج دندان نهایت استفاده را برده و بدون درد یا تجربه ناخوشایندی همچنان خوراکی های مورد علاقه خودتان را بخورید.
از بزرگترین فواید پل دندانی کمک به بهبود گفتار و وضوح تلکم است. کسانی که دندان های جلویی خود را از دست داده اند معمولا نمیتوانند با وضوح صحبت کنند و در بیان برخی حروف یا کلمات دچار مشکل هستند. چرا؟ زیرا دندان ها نقش مهمی درایجاد کلمات و ادای آن ها دارند. اگر دندان نباشد قطعا گفتار تحت تاثیر قرار میگیرد. بنابراین اگر دندان جلوی خود را از دست داده اید و در صحبت کردن مشکل دارید بهبود گفتار را یکی از مزایای بریج دندان بدانید.
تصور اغلب افراد این است که این استخوان فک است که دندان ها را سالم نگاه میدارد. اما این یک رابطه دو طرفه است. یعنی به همان میزان که فک برای دندان ضروری است وجود ریشه دندان هم برای استخوان فک ضروری است. بافت استخوانی فک برای سالم ماندن، به ریشه دندان نیاز دارد.
بعد از کشیده شدن دندان بافت استخوانی فک کم کم دچار پراکندگی شده و سست میشود. (به دلیل حرکت سایر دندان ها). اما یکی از مزایای بریج دندان جلوگیری از این حرکت و حفظ سلامتی دندان ها است. کسانی که دندان های کجی دارند و دندان خود را نیز از دست داده اند میتوانند با ترکیب ارتودنسی و بریج به لبخندی زیبا دست پیدا کنند.
در مقایسه با سایر روش های کاشت دندان مثل ایمپلنت، بریج دندان یک مزیت مثبت دیگر دارد و آن هزینه پایینش است. هزینه بریج معمولا کم است و نه تنها جایگزین خوبی است بلکه شما را از پرداخت هزینه های دیگری مثل ارتودنسی دندان (به خاطر کج بودن دندان ها)، بیماری لثه و پوسیدگی دندان (به خاطر تشکیل پلاک در محل دندان از دست رفته) و …. باز میدارد.
اطلاعات بیشتر در www.zhaleimplant.ir
اگر خود را برای جراحی ایمپلنت دندان آماده میکنید خوب جایی آمدهاید زیرا ما بدون اینکه بخواهیم وقت شما را بگیریم و یا شما را به بیراهه بکشانیم، با ذکر 7 نکته ساده شما را مهیای کاشت ایمپلنت خواهیم کرد.
با خودتان روراست باشید. اگر 1 یا تعدادی از دندان های خود را از دست داده اید، بلاخره باید به فکر جایگزین کردن آن ها باشید. زیرا دندانی که از دست رفت، دیگر به شکل طبیعی باز نخواهد گشت، و اگر با روش های کاشت دندان آن را پر نکنید، برایتان عوارض زیادی به همراه خواهد داشت.
شاید این مهمترین مرحله برای افرادی است که به دنبال کاشت ایمپلنت هستند. زیرا همه چیز به انتخاب یک متخصص ایمپلنت خوب بستگی دارد. شما هر چقدر آماده باشید و همه چیز مهیا باشد، اما نتوانسته باشید یک متخصص خوب پیدا کنید، احتمالاً روند کاشت ایمپلنت شما خوب پیش نخواهد رفت.
پس از انتخاب یک متخصص ایمپلنت خوب، شما تقریباً بیش از 50 درصد مسیر را طی خواهید کرد. از اینجا به بعد، دیگر همه چیز به جراح و یا متخصص شما بستگی دارد. شما یک جلسه به مطب دکتر خود مراجعه می کنید و به صورت کامل تحت معاینه و ارزیابی قرار می گیرید.
در جلسه معاینه و ارزیابی اگر تصمیم بر آن باشد که جراحی ایمپلنت انجام دهید و درباره تمام مسائل مانند، هزینه ایمپلنت دندان، نوع ایمپلنت، روز عمل و … صحبت شد، متخصص دستورالعمل هایی به شما می دهد تا با آمادگی بهتری جراحی صورت بگیرد. مثلا ممکن است به شما لیست داروهایی را بدهد که می بایست مصرف کنید.
یکی از آمادگی های قبل از کاشت ایمپلنت دندان باید داشتن تراکم کافی استخوان فک باشد. یعنی این استخوان به اندازه کافی متسحکم باشد تا ایمپلنت بدون مشکل در آن کاشته شود. اما اگر مدت زیادی است که دندان خود را کشیده اید و یا با تراکم ناکافی استخوان دندان مواجه هستید، باید حتما خود را برای پیوند استخوان آماده کنید.
قبل از جراحی، یک وعده غذایی خوب و سبک میل کنید. اگر آرامبخش وریدی به شما تزریق خواهد شد ناشتا به کلینیک دندانپزشک مراجعه کنید. این یعنی باید دست کم از 8 ساعت قبل چیزی میل نکرده باشید.
در خصوص آمادگی های قبل از عمل نکته جالبی وجود دارد و آن نکته هم این است که قبل از عمل شما باید به فکر پس از عمل نیز باشید. استراحت برای روزهای بعد از عمل در زمان بهبودی ضروری است و برای اینکه بتوانید به خوبی این دوره را سپری کنید باید قبل از عمل به فکر این روزها باشید.
اطلاعات بیشتر در سایت دندانپزشکی ژاله ایمپلنت
ایمپلنت دندان یکی از بهترین و مطمئن ترین راه ها برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. کاشت ایمپلنت معمولا در 90 درصد افراد موفقیت آمیز است. اما اگر دندانپزشک خوبی برای ایمپلنت خود انتخاب نکنید عوارض آن کم کم خودشان را نشان دهند
ایمپلنت دندان یک روش تخصصی است که حتماً باید توسط متخصص انجام گردد. برای این کار باید به متخصص ایمپلنت دندان مراجعه نمایید. یک متخصص بعد از بررسی وضعیت دهان و دندان و سلامتی شما، مشخص میکند که آیا شما کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان هستید یا خیر. در صورت تشخیص اشتباه پزشک، این انتخاب میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد، از جمله:
یکی از شایعترین مشکلاتی است که میتواند عوارض زیادی را به دنبال داشته باشد. نازیبایی و عدم امکان قراردادن پروتز بر روی ایمپلنت از جمله این عوارض محسوب میشوند.
عفونت یکی دیگر از عوارضی است که در برخی از بیماران دیده میشود. معمولاً افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و افراد سیگاری بیشتر در معرض این عارضه هستند. پزشک شما قبل از عمل درباره سوابق بیماریهای شما سؤال خواهد کرد. درصورتیکه شما کاندید مناسبی برای این روش نباشید، به شما توصیه میکند از دیگر روشهای کاشت دندان استفاده کنید.
هر جراحی میتواند عوارض کوتاهمدتی را به دنبال داشته باشد که ایمپلنت دندان نیز از آن مستثنی نیست. درد و تورم در ناحیه کاشت، خونریزی کم و بیحسی موقت بعد از جراحی طبیعی است. استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و مراقبتهای بعد از جراحی تا حد زیادی این مشکلات را برطرف میکند. اگر این نشانهها بیش از یک هفته ادامه داشتند، حتماً به جراح خود اطلاع دهید.
همانطور که اشاره شد انجام این جراحی توسط یک متخصص تا حد زیادی میتواند عوارض را کاهش دهد. برخی از این عوارض به مراقبت بیمار و نحوه استفاده آن از دندانها بستگی دارد؛ بنابراین اگر شما نیز این جراحی را انجام دادهاید، مراقبتهای بعد از ایمپلنت دندان را در رعایت کنید.
منبع: www.zhaleimplant.ir
پروتز دندان یکی از روش ها برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. یکی از مشهورترین پروتز های دندانی همان دندان مصنوعی است. اما پروتز دندان انواع دیگری نیز دارد که در این مقاله با آنها آشنا می شویم.
تاج دندان یک پوشش نو برای ترمیم دندان های آسیب دیده است. این شکل از پروتز دندان معمولا چینی و یا از جنس فلز است، راه حلی درجه یک برای ترمیم بلند مدت دندان!
این تاج دندان، اگر خوب ازش مراقبت کنید، معمولا 5 تا 15 سال در دهان شما دوام می آورند.
ایمپلنت یکی دیگر از راه های جایگزین برای دندان های از دست رفته است. در این شکل از ترمیم، پروتز دندان در استخوان فک قرار می گیرد و با متریال شکل یافته استخوان، تثبیت می شود.
یکی دیگر از انواع پروتز برای دندان ، پل یا همان بریج دندان است. اگر یک و یا چند دندان از دست داده ایم، بریج می تواند گزینه مناسبی برای پر کردن جای خالی دندان های شما باشد. بریج معمولا باید به شکل دندان های طبیعی ساخته شود و همچون دندان های طبیعی با مسواک زد و نخ دندان از آن مراقبت کرد.
دندان مصنوعی هم از جمله انواع پروتز دندانی است. این پروتزها به راحتی روی لثه می نشینند و مانند دندان های طبیعی عمل می کنند. برای انتخاب بهترین دندان مصنوعی باید اول حجم دندان های از دست رفته را در نظر گرفت سپس بین انواع پروتز های دندان مصنوعی یکی را انتخاب کرد.
از انواع پروتزهای دندان ، یکی همین روکش دندان است. این پروتزها فوق العاده اند: دندان خراب و یا از دست رفته را می پوشانند و یک ظاهر طبیعی و زیبا را به شما هدیه می دهند.
راستش را بخواهید این یک سوال میلیون دلاری است! به این معنی که هر کسی نمی تواند پاسخی برایش پیدا کند. جواب روشن این سوال را به عهده دندانپزشک بگذارید. با وجود این ما معیارهایی را برگزیدیم که در انتخاب بهترین پروتز دندان به شما کمک خواهند کرد:
· وضعیت سلامت دهان و دندان
· تعداد دندان های از دست رفته
· میزان ثبات و پایداری استخوان فک
· هزینه و بودجه هر یک از انواع پروتزها
منبع: www.zhaleimplant.ir
اگرچه بسیاری از زنان دوران نه ماهگی را بدون ناراحتی دندان می گذرانند، اما بارداری می تواند برخی از شرایط را بدتر کند یا شرایط جدیدی ایجاد کند. معاینات منظم دندانپزشکی بارداری و عادات بهداشتی خوب می تواند به سلامت دندان شما و کودکتان کمک کند. در ادامه مهمترین تاثیرات بارداری، دهان و دندان عبارتنداز:
حفره دهانی می تواند تحت تأثیر تغییرات هورمونی که در دوران بارداری اتفاق می افتد، قرار گیرد. به عنوان مثال، برخی از زنان به شرایطی مبتلا میشوند که به نام «التهاب لثه بارداری» شناخته میشود. در این حالت التهاب لثهها میتواند باعث تورم و حساسیت شود. همچنین ممکن است هنگام مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن، لثه های شما کمی خونریزی کند. در صورت عدم درمان، التهاب لثه می تواند منجر به مشکلات جدی تر بیماری لثه شود. دندانپزشک شما ممکن است تمیز کردن مکرر حفره دهان را برای جلوگیری از این امر توصیه کند.
زنان باردار ممکن است به دلایل مختلفی در معرض خطر پوسیدگی دندان قرارگیرند. اگر بیشتر از حد معمول کربوهیدرات میخورید، این امر می تواند باعث پوسیدگی شود. همچنین تهوع صبحگاهی این پتانسیل را دارد که میزان اسیدی که دهان شما در معرض آن قرار می گیرد را افزایش دهد، که می تواند پوشش خارجی دندان (مینای دندان) را از بین ببرد. گفتنی است که دو بار مسواک زدن در روز و یک بار نخ دندان کشیدن نیز می تواند در دوران بارداری به دلایل زیادی از جمله تهوع صبحگاهی، حساسیت لثه ها و خستگی متوقف شود. پس مهم است که روال خود را حفظ کنید. زیرا عادات بد در دوران بارداری با زایمان زودرس، محدودیت رشد داخل رحمی، دیابت بارداری و پره اکلامپسی مرتبط است.
در برخی از زنان، رشد بیش از حد بافتی به نام “کیست های بارداری” روی لثه ها ظاهر می شود که اغلب در سه ماهه دوم بارداری اتفاق میافتد. این کیست یا تومور ناشی از سرطان نیست، بلکه فقط تورم است که اغلب بین دندان ها مشاهده میشود و حتی ممکن است مربوط به پلاک اضافی باشد. این تومور به راحتی دچار خونریزی می شود و ظاهری شبیه به تمشک قرمز و خام دارد. البته معمولاً پس از تولد نوزاد ناپدید می شوند، اما اگر نگران هستید، با دندانپزشک خود در مورد برداشتن آنها مشورتکنید.
اگر باردار هستید و نیاز به دندانپزشکی ترمیمی به خصوص پرکردن یا کشیدن دندان دارید، یکی از مواردی که لازم نیست نگران آن باشید ایمنی داروهای بیحسکنندهای است که دندانپزشک ممکن است در طول عمل استفاده کند. آنها در عمل هم برای شما و هم برای کودکتان خطرناک نیستند.
منبع: www.zhaleimplant.ir